Komandanti i misionit të KFOR-it në Kosovë, gjeneral majori Özkan Ulutaş, u takua me ambasadorët e Grupit të Quint-it

Komandanti i misionit të KFOR-it në Kosovë, gjeneral majori Özkan Ulutaş, u takua me ambasadorët e grupit të Quint-it nga Franca, Gjermania, Italia, Mbretëria e Bashkuar dhe Shtetet e Bashkuara, si dhe me ambasadorin e Turqisë në Kosovë dhe kreun të misionit të BE-së në Kosovë. (Natopress)