Gjukanoviç: Mali i Zi do të rifitojë stabilitetin dhe do të bëhet anëtare e BE-së në 5 vitet e ardhshme

“Na duhet një fitore në zgjedhjet presidenciale, një fitore në zgjedhjet presidenciale që DPS të bëhet sërish shtylla kurrizore e politikës shtetërore”, tha kreu i Partisë Demokratike të Socialistëve (DPS) dhe presidenti aktual Milo Gjukanoviq në Rozhajë. Ai foli për rëndësinë e zgjedhjeve të ardhshme presidenciale dhe shprehu besimin se më pas do të pasojnë zgjedhjet parlamentare.
Ai theksoi tre synime kryesore politike: mbrojtjen e konceptit qytetar të shtetit, një cikël të fortë investimesh, zhvillimin ekonomik, rritjen e standardit të jetesës dhe arritjen e anëtarësimit në BE në 5 vitet e ardhshme. https://m.cdm.me/ (@ISSDMacedonia)