Dodiku, Vuçiçi dhe Patriarku Porfirjem bëhen bashkë

Millorad Dodik, president i Republika Srpska bashkë me presidentin e Serbisë Aleksandër Vuçiç dhe Patriarkun Porfirjem, kanë biseduar rreth sfidave të popullit serb. “U ra dakord që më 5 dhe 6 maj të mbahet Kuvendi i madh i Pashkëve të Serbisë dhe Republika Srpska, ku do të merren vendime të rëndësishme për mbijetesën e popullit serb, përparimin ekonomik dhe të kulturës së përbashkët- ka shkruajtur Dodik në rrjetin X. (@CSSDMacedonia)

https://www.srna.rs/novost/1186604/najavljeni-vaskrsnji-sabor-vazan-za-srbe,-zaustaviti-reviziju-dejtona