Dodik dhe Coviq në përpjekje për të shpërbërë Bosnjën


Lideri serb i Bosnjës Millorad Dodik dhe Dragan Coviq, presidenti aktual i Bashkimit Demokratik Kroat të B dhe H. janë takuar sot në Banja Lukë. “Në mëngjesin e punës në Banja Lukë, diskutova për tema aktuale politike që kanë të bëjnë me funksionimin e qeverisë në institucionet e përbashkëta. Coviq më informoi edhe për procesin e formimit të qeverisë në B dhe H”, shkruan Dodiku në Twitter.