Britania e Madhe do të dërgojë një batalion ushtarësh për të ruajtur paqen në Kosovë

“Pas një kërkese urgjente të NATO-s, kam autorizuar aktivizimin e një batalioni të ushtarëve britanikë për të ruajtur paqen në Kosovë”- tha ministri i Mbretërisë së Bashkuar Hon Grant Shapps. “Në ditët në vijim, qindra burra dhe gra do të vendosen për të garantuar sigurinë dhe lirinë e të gjithëve në Kosovë dhe unë e di se ata do ta bëjnë Mbretërinë e Bashkuar krenarë”, tha Grant Shapps.

https://x.com/grantshapps/status/1708567483651645944?s=20