Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home2/gtunionm/cssd-ngo.org/wp-content/themes/jarida/functions/theme-functions.php on line 1854
Beshliqi hedh valle me zurle dhe daulle | ISSD
Home / HOME / Beshliqi hedh valle me zurle dhe daulle

Beshliqi hedh valle me zurle dhe daulle

Selim Ibraimi-  Zotni Beshliqi nuk e kishte pritur se do të hynte në qeveri dhe se koalicioni do t’i jepte aq mundësi. Tashmë ai ishte i kënaqur dhe bënte gjumë të rehatshëm, pasi shefi i tij i kishte siguruar disa vende në parlament dhe ministra në qeverinë e atëhershme.

“Gripi Spanjoll” kishte përfshirë disa qytete në Ballkanin post otoman, ndërsa Beshliqi dhe ekipi i tij nuk bënin zë, ishin fshehur dhe nuk dilnin në publik. Banorët kërkonin ndihmë, ndërsa zotni Beshliqi u thoshte se do bëhet mirë.

Nga izolimi i tepërt, Beshliqit një ditë i shkoi mendja ta hidhte një valle me tupanë dhe zurle në mes të Shkupit. Pasi ai ishte i ndikuar nga politikat e mbretit Karagjorgjeviq, “usta” Sinani me grupin e tij i cili njihej gjithandej Maqedonisë së atëhershme filloi të këndonte: “Hajde, Bešlić, igraj se i igraj se i ne zaustavljaj se jer je došao tvoj dan”!  Pa pushuar dhe tejet i gëzuar zotni Beshliqi ju drejtua masës: “Dođi, kralju, dođi, treba mi pomoć za lokalne izbore“!  (Skicë -4. Selim Ibraimi, ISSDMaqedonia)

About Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.