Ana Brnabić: “Shërbimet sekrete ruse kanë paralajmëruar Beogradin për protesta”

 “Ne kishim informacione nga shërbimet që na paralajmëruan për këtë. Para së gjithash, këtë informacion na e dha shërbimi sekret rus, por (përfaqësuesit e vendeve perëndimore) na akuzuan për përhapjen e dezinformatave dhe se ishte e pakuptimtë”- tha kryeministrja e Serbisë Ana Brnabic për Pink TV. Po sot presidenti serb është takuar me ambasadorin rus në Beograd. (European Pravda, –Pink TV)