Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home2/gtunionm/cssd-ngo.org/wp-content/themes/jarida/functions/theme-functions.php on line 1854
140 vjetori i partneritetit mes Serbisë dhe SHBA | ISSD
Home / EU, the Balkans, Eastern Europe/ Russia, Turkey / 140 vjetori i partneritetit mes Serbisë dhe SHBA

140 vjetori i partneritetit mes Serbisë dhe SHBA

Sot festohet 140 vjetori i partneritetit mes Serbisë dhe SHBA. SHBA e njohën Mbretërinë e Serbisë si një komb sovran më 14 tetor të vitit 1881, me nënshkrimin e marrëveshjeve konsullore dhe tregtare midis dy kombeve. Ambasadori i parë amerikan në Serbi u akreditua më 10 nëntor të vitit 1882 (1882-84) i kryesuar nga ambasadori Eugen Shyler. (S.I. )

About Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.