Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home2/gtunionm/cssd-ngo.org/wp-content/themes/jarida/functions/theme-functions.php on line 1854
Uk Lushi: Deputetët shqiptarë të kushtëzojnë votat e tyre për ndryshimin e Kushtetutës së RMV-së | ISSD
Home / EU, the Balkans, Eastern Europe/ Russia, Turkey / Uk Lushi: Deputetët shqiptarë të kushtëzojnë votat e tyre për ndryshimin e Kushtetutës së RMV-së

Uk Lushi: Deputetët shqiptarë të kushtëzojnë votat e tyre për ndryshimin e Kushtetutës së RMV-së

UK LUSHI, SHBA- Propozimi francez për raportet maqedonaso-bullgare kaloi në parlamentin e Maqedonisë së Veriut. Shqiptarët dhanë edhe një herë pa kërkuar dhe marrë asgjë, nga ajo çfarë kanë të drejta dhe meritojnë. Puna megjithë këtë nuk është kryer krejt. Duhet të ndodhë edhe ndryshimi i Kushtetutës me 2/3 e votave. Nëse parlamentarët shqiptarë nuk kushtëzojnë votat e tyre për ndryshimin e Kushtetutës për të akomoduar Bullgarinë duke kërkuar që të paktën gjuha shqipe të bëhet gjuhë zyrtare kudo në shtet dhe në Kushtetutë. Prandaj, unë nuk e di si përfaqësohen shqiptarët. Mjaft me naivitet! (FB profil)

About Admin