Stefan Israel: Strategjia e Borellit po dështon

Josep Borrelli të enjten edhe një herë e bëri kryetarin e qeverisë së Kosovës Albin Kurti kokë turku për faktin se dialogu i sponsorizuar nga BE-ja ndërmjet Beogradit dhe Prishtinës nuk po bën ndonjë përparim. Megjithatë, është strategjia e Borrelit për të ushtruar presion në mënyrë të njëanshme ndaj Kosovës, një partner gjoja më i dobët, ajo që po dështon. Aleksandër Vuçiq, kali i Trojës i Putinit në Ballkan dhe ish- krahu i djathtë i kriminelit të luftës Millosheviç, mund të vazhdojë të luajë të pafajshmin.

https://x.com/StephanIsrael/status/1702411990373638641?s=20