Paralajmërohet botimi i veprës voluminoze “MAQEDONIA NGA ANTIKITETI DERI TE KOHA JONË” nga historiani Jusuf Buxhovi

Promovimi librar i “KOSOVËS” VI,VII dhe VIII në Tetovë

Paralajmërohet botimi i veprës voluminoze “Maqedonia nga antikiteti deri te koha jonë”

Në librarinë “Nobel” te Tetovës, u bë promovimi librar i “Kosovës” VI, VII dhe VIII. Gjatë takimit me lexuesit, Autori bëri të ditur se përfshrija e Maqedonisë në këtë vepër është pjesë e studimit voluminoz me mbi një mijë faqe: “Maqedonia nga antikiteti deri te koha jonë”, që së shpejti del nga shtypi. Autori tha se libri rreth Maqedonisë do të përkthehet edhe në anglisht në mënyrë që opinioni botëror të ketë edhe versionin e një autori shqiptar rreth Maqedonisë si çështje shqiptare. 

(ISSDMaqedonia, Nobel & Facebook-J.B.)