Lisa Mcclain: Çdo agresion ndaj Kosovës nga shtetet e mbështetura nga Rusia është i papranueshëm dhe kërcënim për sigurinë globale”

“Kosova ka qenë prej kohësh një aleate e fortë e Shteteve të Bashkuara dhe NATO-s dhe bota e lirë është e përkushtuar ndaj sovranitetit të tyre. Çdo agresion ndaj Kosovës nga shtetet e mbështetura nga Rusia është i papranueshëm dhe kërcënim për sigurinë globale”, ka theksuar në platformën X, përfaqësuesja amerikane në Kongres, Lisa Mcclain. Sipas Mcclain, Shtetet e Bashkuara duhet të qëndrojnë pranë Kosovës. (@ISSDMacedonia)

https://x.com/RepLisaMcClain/status/1708924890584117476?s=20