function add_custom_script_to_wp_head() { } add_action( 'wp_head', 'add_custom_script_to_wp_head' );
Home / PROGRAMMES / Conflict Studies / IMPAKTI GJEOPOLITIK I KORRIGJIMIT TË KUFIJVE

IMPAKTI GJEOPOLITIK I KORRIGJIMIT TË KUFIJVE

SELIM IBRAIMI-INSTITUTI I STUDIMEVE TE SIGURISE DHE ZHVILLIMIT-

Propozimi i Presidentit të Kosovës Hashim Thaçi për një korrigjim të kufirit të Kosovës apo siç e quajti ai më vonë demarkacion 400 km.

INFOGRAFIKË: Gjeopolitika e korrigjimit të kufijve dhe impakti anësor. Aktorët kryesorë dhe fuqitë e jashtme.

Grafika: Instituti i Studimeve të Sigurisë dhe Zhvilimit-Maqedoni 

@CSSDMacedonia

2018

About Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

function add_custom_script_to_wp_footer() { } add_action( 'wp_footer', 'add_custom_script_to_wp_footer' );