Kush po e pengon procesin e normalizimit në mes Kosovës dhe Serbisë? E vërteta duhet të thuhet nga diplomatët e BE-së dhe të SHBA-së. Serbia është faktori destabilizues në Ballkan dhe me Kosovën. BE-ja dhe SHBA-ja po humbin kohë me Vuçiqin. Ajo që dëshiron Serbia është angazhimi rus në Ballkan me të gjitha mjetet. (Selim Ibraimi)

https://www.eeas.europa.eu/eeas/kosovoserbia-press-remarks-high-representative-josep-borrell-after-meetings-president-serbia-and_en?channel=eeas_press_alerts&date=2023-10-26&langid=en&newsid=0&source=mail