function add_custom_script_to_wp_head() { } add_action( 'wp_head', 'add_custom_script_to_wp_head' );
Home / PROGRAMMES / Expert advice

Expert advice

Si dështuan politikisht shqiptarët në Maqedoninë e Veriut?

Nazim Taipi

Read More »

In the EU and the Balkans, the bells are ringing!

By Dr. Selim Ibraimi- More than three decades have passed since the fall of the Berlin Wall and the European Union (EU) is not the same as it once was. It has expanded to Central and Eastern Europe and includes the two former Yugoslav republics the Slovenia and Croatia. The ...

Read More »

Russia in the years ahead

Dr. Selim Ibraimi analyzes future Russian activities in the Balkans.

Read More »

Kush qëndron pas ‘misionit klandestin’ të K. Rexhepit dhe pse Bilall Kasami duhet të ketë kujdes nga rivalët politikë?

Analizë nga Selim Ibraimi– Duket si e pamundur të mendohet se ku ndodhet deputeti Kastriot Rexhepi i L Besa pas paraqitjes së tij publike me video në Facebook. Postimi tekstual po në Facebook tregon se ai këtë veprim e ka bërë me vetëdije, kurse L. Besa e ka paraqitur rastin ...

Read More »

Kasami nuk duhet të jetë i kënaqur me pushtetin e kufizuar në mes Zaevit dhe Ahmetit!

Nga Selim Ibraimi– Tani që kryetari Bilall Kasami ka marrë detyrën e shefit të Tetovës, atë e presin shumë punë. Që qytetarët të jenë të lumtur, ai duhet t’ju japë shpresë se ky qytet i shkatërruar nga oligarkët partiakë dhe grupet e interesit, do të bëhet dhe emrat e tyre ...

Read More »

A do të ketë çarje mes L. BESA dhe LSDM-së?

Nga Selim Ibraimi- BDI-ja e Ali Ahmetit humbi zgjedhjet lokale në qytetet e mëdha dhe fitoi në zonat rurale. BDI-ja e Ahmetit kandidoi në zgjedhje me “HIP-HOP” dhe propagandë të neveritshme që solli debakl në qytetet ku jetojnë shumica e shqiptarëve në Maqedoninë Veriore. Partia Besa e Bilal Kasamit, besnike ...

Read More »

Will, there be a rift between BESA and SDSM?

By Selim Ibraimi- Ali Ahmeti’s DUI lost the local elections in the big cities and won in the rural areas. Ahmeti’s DUI ran in the election with “HIP- HOP” and disgusting propaganda that brought debacle to the cities where the majority of Albanians live in N. Macedonia. Bilal Kasami’s Besa ...

Read More »

A DO TË FILLOJË A. AHMETI PASTRIMIN E PARTISË?

Nga Selim Ibraimi– Humbja e re për BDI-në dhe politikanin e gueriles Ali Ahmeti sapo ka filluar. Disfata në Gostivar dhe Tetovë, e sidomos nga Arben Taravari, është një dëshpërim i madh për legjendën politike dy dekadëshe A. Ahmeti dhe aq më tepër për partinë dhe për të gjitha ata ...

Read More »

Strategu Ali Ahmeti që fitoi Kërçovën, humbi në Gostivar dhe u shpartallua në Tetovë!

Nga Selim Ibraimi- Zgjedhjet lokale, raundi i dytë i 31 tetorit, treguan nevojën për ndryshime që duhet të bëjnë partitë politike, veçanërisht BDI dhe LSDM. LSDM dhe BDI, dy partitë më të mëdha që formojnë koalicionin qeveritarë, kanë humbur qytetet kryesore të politikë-bërjes dhe kanë fituar në periferi. Humbja e ...

Read More »

Dr. NEHAT SADIKU NGA LUBJANA:”MOS U BËHUNI PENG I STRUKTURAVE NEOUDBASHISTE.”

Shkencëtari politik i mirënjohur në hapësirën shqiptare dhe evropiane Dr. Nehat Sadiku nga Lubjana e Sllovenisë, porosit që të mos bëhemi peng i rrjeteve të nëntokës dhe shërbimeve që kanë ndikim në formulimin e politikave publike dhe elektorale. Me tej postimi i tij në Facebook. “MOS BEHUNI PENG I STRUKTURAVE ...

Read More »
function add_custom_script_to_wp_footer() { } add_action( 'wp_footer', 'add_custom_script_to_wp_footer' );