Џевдет Хајредини: “За ‘европски фронт’ и членство во ЕУ не е доволно само едно сликање со Ескобар.”

Без книги за учениците, без лекови за болните, без независни обвинители и судии, со само воза што се движат со брзина од 20 км. на час, со изгорена и повеќе пати украдена пошта, со 0% доверба на народот во обвинителите и судиите, со секојдневни коруптивни скандали и афери на државни и партиски функционери на власт, кои на избори крадат и купуваат гласови, со злоупотреба на парите од европски фондови и амерички донации – за “европски фронт” и членство во ЕУ не е доволно само едно сликање со Ескобар. https://www.facebook.com/profile.php?id=100001639770446

Џевдет Хајредини