Арианит Џафери: Додека ги знаат виновниците за УБИСТВОТО ВО МОДУЛАРНАТА БОЛНИЦА ВО ТЕТОВО, полицијата сеуште трага по непознатото лице кој држеше знаме на “В. Албанија”

Додека ги знаат виновниците за УБИСТВОТО ВО МОДУЛАРНАТА БОЛНИЦА ВО ТЕТОВО, полицијата и надлежните сеуште трагаат по непознатото лице кој држеше знаме на “Велика Албанија” при посетата на премиерот на Косово во Тетово…

https://www.facebook.com/arianit