Home / CRITICAL SECURITY / Lufta hibride e Rusisë në Ballkan

Lufta hibride e Rusisë në Ballkan

Infografikë: ‘Lufta hibride’ e Rusisë në Ballkan. Fazat më të rëndësishme të aktivitetit rus në Ballkan

(2008-2017)

 

GRAFIKA: QENDRA E STUDIMEVE TË SIGURISË DHE ZHVILLIMIT (CSSD)

18.11.2017

About Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.