Home / PROGRAMMES / Conflict Studies / Ibraimi: “Diplomacia amerikane në Shkup duhet të fillojë të rrisë kontaktet me VMRO-në.”

Ibraimi: “Diplomacia amerikane në Shkup duhet të fillojë të rrisë kontaktet me VMRO-në.”

“Diplomacia amerikane në Shkup duhet të fillojë të rrisë kontaktet me VMRO-DPMNE-në si një mënyrë për t’iu afruar pjesës pro-SH.B.A. të VMRO-së dhe në të njëjtën kohë të bëhet pastrimi i partisë nga ndikimi i jashtëm. Në këtë mënyrë ne mund të kemi një rotacion të qeverive dhe një funksionim më të mirë të demokracisë.”- Selim Ibraimi, drejtues i ISSDM @CSSDMacedonia.

23.11.2020 

About Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.