Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args, $id = 0) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $data_object, $depth = 0, $args = NULL, $current_object_id = 0) in /home2/gtunionm/cssd-ngo.org/wp-content/themes/jarida/functions/theme-functions.php on line 1854

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/gtunionm/cssd-ngo.org/wp-content/themes/jarida/functions/theme-functions.php:0) in /home2/gtunionm/cssd-ngo.org/wp-includes/feed-rss2.php on line 8
ISSD http://cssd-ngo.org The Institute for Security Studies and Development Sun, 15 Jan 2023 02:04:39 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.1.1 94316569 Nga Çegrani Ahmeti refuzon kërkesat e “Grupit të zjarrit”. Fillon ndarja në pjesë e BDI-së http://cssd-ngo.org/nga-cegrani-ahmeti-refuzon-kerkesat-e-grupit-te-zjarrit-fillon-ndarja-ne-pjese-e-bdi-se/ Sat, 14 Jan 2023 22:48:05 +0000 http://cssd-ngo.org/?p=10023 10023 Izet Mexhiti: Në Kryesinë e BDI-së asnjëherë nuk është diskutuar rreth nismës ‘Open Balkans’ http://cssd-ngo.org/izet-mexhiti-ne-kryesine-e-bdi-se-asnjehere-nuk-eshte-diskutuar-rreth-nismes-open-balkans/ Fri, 13 Jan 2023 02:55:58 +0000 http://cssd-ngo.org/?p=10006 10006 Trade exchange between EU and Balkan countries http://cssd-ngo.org/trade-exchange-between-eu-and-balkan-countries/ Wed, 11 Jan 2023 23:15:35 +0000 http://cssd-ngo.org/?p=9974 9974 Nga barrikadat te zgjidhja konkrete http://cssd-ngo.org/nga-barrikadat-te-zgjidhja-konkrete/ Fri, 06 Jan 2023 16:28:03 +0000 http://cssd-ngo.org/?p=9972 9972 Rritet propaganda ruse në Maqedoninë e Veriut http://cssd-ngo.org/rritet-propaganda-ruse-ne-maqedonine-e-veriut/ Tue, 03 Jan 2023 14:39:10 +0000 http://cssd-ngo.org/?p=9952 9952 Dialogu kibernetik me shtetet e Ballkanit Perëndimor http://cssd-ngo.org/dialogu-kibernetik-me-shtetet-e-ballkanit-perendimor/ Wed, 28 Dec 2022 23:48:05 +0000 http://cssd-ngo.org/?p=9948 9948 Izet Mexhiti: “Ekzekutivi i dështimit” http://cssd-ngo.org/ekzekutivi-i-deshtimit/ Wed, 28 Dec 2022 04:17:17 +0000 http://cssd-ngo.org/?p=9919 9919 Synimet destabilizuese të Serbisë në Kosovë dhe në Ballkanin Perëndimor http://cssd-ngo.org/synimet-destabilizuese-te-serbise-ne-kosove-dhe-ne-ballkanin-perendimor/ Thu, 22 Dec 2022 22:24:51 +0000 http://cssd-ngo.org/?p=9901 9901 Mungesa e një strategjie për Serbinë dhe Kosovën http://cssd-ngo.org/mungesa-e-nje-strategjie-per-serbine-dhe-kosoven/ Sun, 18 Dec 2022 23:10:25 +0000 http://cssd-ngo.org/?p=9898 9898 Zekolli:”Të insistohet në përgjigje nga ShBA dhe BE për standardet e dyfishta në respektin ndaj serbëve në Kosovë dhe injorimin dhe poshtërimin e shqiptarëve në Maqedoni” http://cssd-ngo.org/zekolli-te-insistohet-ne-pergjigje-nga-shba-dhe-be-per-standardet-e-dyfishta-ne-respektin-ndaj-serbeve-ne-kosove-dhe-injorimin-dhe-poshterimin-e-shqiptareve-ne-maqedoni/ Fri, 16 Dec 2022 17:00:09 +0000 http://cssd-ngo.org/?p=9888 9888