Daily Archives: 07/10/2020

Arsyetimet e zyrtarëve të partisë BESA!

Koment nga Selim Ibraimi- Kanë filluar arsyetimet e partive të vogla në qeverinë e Zaevit (2). Qytetarë maqedonas të deklaruar si shqiptarë janë punësuar në mënyrë të paligjshme në Ministrinë e Bujqësisë dhe Pylltarisë gjatë qeverisjes së parë në mes LSDM-së, BDI-së dhe Alternativës. Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska nuk e zbaton Ligjin e gjuhëve dhe sipas reagimeve ...

Read More »