Daily Archives: 06/10/2020

KOVID-19 dhe Lista e Shangait!

Koment nga Selim Ibraimi – Zgjedhjet parlamentare përfunduan, një qeveri e re është zgjedhur, ministrat kanë marrë detyrën, grupet e interesit janë të kënaqur me suksesin dhe qëllimet që duhet të arrinin që partitë dhe individët që i mbështetën para dhe gjatë fushatës zgjedhore të bëhen pjesë e qeverisë, ndërsa situata ekonomike dhe sociale mbetet e njëjta për qytetarët. 1. ...

Read More »