Daily Archives: 05/10/2020

КОВИД-19 и Шангајската Листа!

Коментар на Селим Ибраими– Парламентарните избори забршија, се избра новата влада, министрите стапуваа на должност, засегнатите страни задоволни од успехот и целите што треба да ги постигнат оние што ги поддржаа, додека економската и социјалната состојба останува иста за просечниот граѓанин. 1. Лошата болест КОВИД-19 не запре во Македонија, од ден на ден сликата се влошува и ситуацијата е комплицирана. ...

Read More »