Daily Archives: 13/09/2020

Dëshmitë historike

Blerim Abedini, Institute for Security Studies and Development-North Macedonia Historia e hidhur e njerëzimit në botë ka ndryshuar politikat si dhe aleatët si palë të polarizuar. Nga Lufta e Dytë Botërore aleatët ndryshuan përbërjen e tyre në ekstrem. Sikur e dimë, bomba atomike e hudhur në Japoni nuk ndikoi në zhvendosjen e miqësisë me SHBA-në. Por, historia nuk haron sepse ...

Read More »