Daily Archives: 12/09/2020

“Atdhetarët”

NGA SELIM IBRAIMI- Gjatë qeverisjeve në Maqedoninë e Veriut, historikisht shqiptarët kanë pasur patriotë të vërtetë që kanë dhënë kontribut konkret e që tashmë nuk i kemi më në mesin tonë dhe prej grupeve të “patriotëve”  të fshehur pas organizatave dhe partive që nuk kanë pasur për qëllim interesat kombëtare, por vetëm personale, grupore të ngritjes së bizneseve private në ...

Read More »