Daily Archives: 03/09/2020

Politikat e dirigjuara

Blerim Abedini, Institute for Security Studies and Development- N. Macedonia Në botën që jetojmë përsëriten ‘ciklonet’ politike që bashkëveprojnë për realizimin ose mbrojtjen e interesit politik. Në kohën e avancimeve teknologjike, vendimet politike mund te mbikqyren në mënyrë sekrete dhe të publikohen që është në dëm të subjektit politik. Zbulimet e kuantum kompjuterave të natyrës subatomike ku materia nuk ka ...

Read More »