Daily Archives: 02/09/2020

Do të jetë poshtëruese nëse Ahmeti do të vazhdojë të vendosë individë të njëjtë në qeveri

Koment nga Selim Ibraimi-  Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) Ali Ahmeti këtë javë do të niset drejt dhomave gjyqësore të Hagës. Mediat njoftuan se pas kthimit ai do të merret me caktimin e zv.ministrave dhe drejtorëve të BDI-së në qeverinë e Zoran Zaevit. Tash disa gabime Ahmeti i bëri me caktimin e mëse 80 përqind të të njëjtëve ...

Read More »

Ahmeti must put an end to the nepotistic policies of appointing individuals to government

BY SELIM IBRAIMI-The leader of the Democratic Union for Integration (DUI) Ali Ahmeti will leave for The Hague this week. The media reported that upon his return he will deal with the appointment of DUI deputy ministers and directors in Zoran Zaev’s government. Now some mistakes Ahmeti made with the appointment of more than 80 percent of the same individuals ...

Read More »