Daily Archives: 26/06/2020

“Komunistët dalin në zgjedhje!”

Nga Selim Ibraimi (Sh.B.A.)– Satirë politike  Po dalin përsëri në skenë komunistët e vjetër të PPD-së. A kanë të ardhme dhe çfarë mund të presin shqiptarët e MV-së nga këta figura? Për më shumë, shih PPD e drejtuar nga shkolla e LKM-së nga 94-98 dhe e BDI-së nga 2002-2020. Janë të ngjajshme!  Me shkarkimin e Arben Ziberit (DSHP), LSDM-ja ia ...

Read More »