Daily Archives: 03/06/2020

KUJT I NGUTET PËR ZGJEDHJE NË MAQEDONINË VERIORE?

Dy fjalë për pashallarët e partive politike të shqiptarëve, vasalë të pushtetit Nga Abdulla Mehmeti Të gjithë bërtasin e vrapojnë pas zgjedhjeve, për pushtet, madje edhe në kushte të jashtëzakonshme, përderisa pandemia vazhdon të përhapet në vend, por askush nuk preokupohet se në çfarë kushtesh mbahen zgjedhjet në Maqedoninë Veriore, kush humb dhe kush fiton, kryesore këta pashallarët vasalë, të ...

Read More »